Hovězí vývar

21. června 2012 v 10:43 |  Polévky
suroviny: cca 1/2 kg masa hov.přední, 1 cibule včetně slupky, 2 mrkve, 1 petržel kořenová, 1/4 celeru, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, zázvor, zeleninový bujon.

Postup: Vše pomalu vaříme cca 2-3 hodiny,velmi malým varem. Sraženiny z masa ihned od začátku posbíráme a vyndáme. Po uvaření vše odložíme na talíř a vývar přecedíme přes síto. V polévce zavaříme játrovou zavářku, domácí nudle( viz. v rubrice ostatní) , přidáme nakrájenou mrkev, maso na kostičky, vypneme a nakonec vsypeme čerstvou petržel kudrnku.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...