Dušená mrkev

30. července 2012 v 16:11 |  Hlavní jídla
Potřebujeme:
máslo
cibulku
sůl, pepř
cca1kg mrkve
vařené hovězí maso
2 lžíce octa
na jíšku: máslo+ hladkou mouku
jako přílohu: brambory

Postup:
Na másle osmažíme cibulku, přidáme mrkev nastrouhanou na tenká kolečka, osolíme, opepříme, přidáme měkké maso a chvíli dusíme do měkka. Zavaříme jíškou a nakonec ochutíme octem. Jako příloha brambory vařené ve slupce nebo loupané.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...