Kaiserky housky

27. července 2012 v 21:54 |  Pečivo
Potřebujeme: 500g hladké mouky
250 ml vlažného mléka
1 kostka droždí
1 lžička cukru
150 ml oleje
3 vejce
2 lžičky soli
na potření 1 vejce + mák, sezam nebo hrubou sůl

Postup: Ze surovin vypracujeme hladké těsto a necháme kynout. Utvoříme malé bochánky a položíme na plech na pečící papír. Tupou stranou nože promáčkneme třikrát až dolu. Necháme znova kynout, potřeme vejcem a posypeme podle chuti. Pečeme na 160-180°C cca.20 minut dozlatova.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...