Kulajda

27. července 2012 v 21:34 |  Polévky
Potřebujeme: houby
brambory
4 vejce
2lžíce octa
1 kysaná smetana na vaření
2 lžíce hladké mouky
kopr
2ks bobk.listu
4 ks nového koření
5 ks pepře celého
kmín
sůl

Postup: Houby a brambory nakrájíme na větší kousky a uvaříme v osolené vodě spolu s kořením do měkka. Když jsou brambory měkké , přidáme smetanu s rozkvedlanou moukou a povaříme. Pak dochutíme solí, octem a přidáme nasekaný kopr. Nakonec rozklepneme vejce a necháme zvolna vařit. Žloutky na talíři by měly být poloměkké.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...