Pařížské kostky

29. července 2012 v 19:08 |  Dezerty
Potřebujeme:
* Těsto: sklenku 220ml
2 sklenky polohrubé mouky
1 sklenka cukru
1/2 sklenky oleje
1 sklenka vlažného mléka
3 lžíce kakaa
1 prášek do pečiva
3 vejce
* Na krém:( svařený jeden den dopředu )
2 smetany na šlehání 30a více procent
2 čokoládky ledové kaštany
* Na posypání: 1 čokoládku Margot

Postup:
Smetanu s čokoládou svaříme v hrnci na mléko den dopředu. Necháme na malém plameni cca 3 min .probublat. Vychladíme a dáme do druhého dne do lednice vychladit.
Ingradience na těsto smícháme a vlijeme na vymazaný a vysypaný vysoký plech. Pečeme tak na 140-150°C 20-25 minut. Necháme pár hodin vystydnout. Krém pak vyšleháme šlehačem hned na nejvyšší stupeň, až je hustý. Pak všechen naplácáme na těsto. Neuhlazujeme! Navrch nastrouháme Margotku a dáme do lednice ztuhnout.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...