Pečené koleno

26. července 2012 v 22:36 |  Hlavní jídla
Potřebujeme: vepřové koleno, sůl, kmín
Na vývar: 6 stroužků česneku, 3 cibule, 1 lžíce celého pepře,1 lžička jalovec, 3 hřebíčky, 8 kuliček nového
koření, 6 ks bobkového listu, osolit ( vše vařit 1 1/2 hodiny pomalu).

Postup: Na koleni nařežeme kůži, osolíme, okmínujeme, podlijeme vývarem, přikryjeme alobalem, podusíme tak 1 1/2 hodiny. Pak odkryjeme a dopečeme do zlatova tak 1 hodinu na 200°C a stále poléváme vývarem. Jako přílohu doporučuji hořčici a křen a chléb...:-) Dobrou chuť

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...