Zelňáky tady u nás

31. července 2012 v 16:29 |  Chuťovky
Potřebujeme:
1/2 kg kyselého zelí pokrájeného ještě na drobno
1/4 kg hladké mouky
1/4 kg polohrubé mouky
30dkg sádla
sůl, pepř, mletý kmín

Postup:
Smíchat na vláčné měkké těsto, podle potřeby přidat hl.mouku, a rozválet na hodně tenko. Vykrájet čverečky a pokládat na suchý plech. Péct při 160°C cca 15 min. a v půlce pečení otočit. Hotové a vystydlé musí křupat. Výborné k vínu a pivu.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...