Segedínský guláš

6. srpna 2012 v 19:21 |  Hlavní jídla
Potřebujeme:
cca 600g vepřové kýty
250g kyselého zelí
2 velké cibule
2 lžíce mleté sladké papriky
olej, kmín, sůl, mletý pepř, masox
2 lžíce hladké mouky
200ml zakysané smetany na vaření

Postup:
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme maso, orestujeme, zaprášíme sl. paprikou.Zalijeme vodou nebo vývarem z masoxu. Přidáme překrájené zelí. Dochutíme kmínem, solí, pepřem. Vaříme do měkka. Zahustíme hladkou moukou rozdělanou ve vodě. Nakonec vlijeme zak. smetanu a krátce povaříme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...