Straciatella

26. ledna 2013 v 21:15 |  Moučníky
Potřebujeme:
tmavé těsto:
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru
1 hrnek mléka
3/4 hrnku oleje
1 pečící prášek
1 vanilkový cukr
2 vejce
2 lžíce kakaa
Smícháme v hladké těsto.

světlé těsto:
2 tvarohy
1 hrnek cukru
1 hrnek mléka
1 vanilkový pudink(prášek)
1 vanilkový cukr
2 vejce
Také vyšlehat do tekutějšího krému.

Postup:
Z tmavého těsta si necháme tak 1/3 stranou. Ostatní nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Pak opatrně nalijeme světlé těsto a rozetřeme. Na to nacákáme zbytek tmavého těsta cik-cak.
Pečeme na 170°C cca 30-40 minut.
Buchta je dobrá a vláčná.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...