Ptáčky

20. července 2013 v 10:47 |  Hlavní jídla
Potřebujeme:
větší plátky hovězího zadního
sůl,pepř
plnotučná hořčice
šunka
slabé párky
míchaná vajíčka (1 lžíce na 1 kus)
cibule
olej
1 masox

Postup:
Plátky hodně naklepeme, osolíme , opepříme, potřeme hořčicí, dáme lžíci vajíček, plátek šunky, půl párku a stočíme. Svážeme pevnou nití. Opečeme na oleji na cibulce, nejlépe v papíňáku.Přidáme masox, vodu a dusíme do měkka. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Ptáčky vyndáme a omáčku přecedíme. Podáváme s houskovým knedlíkem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...