Kuře na zelí

8. října 2016 v 15:13 |  Hlavní jídla
Potřebujeme:1 cibuli, 2x kyselé zelí , kmín, kuřecí stehna,prsa (podle chuti) , sůl, koření na pečené kuře, trochu vody na podlití, cibulka+sádlo+syrový brambor na zahuštění zelí.

Postup:Osmažíme cibulku na sádle. Do pekáčku vložíme zelí, kmín, osolené kuřecí kousky, posypeme kořením, podlijeme vodou a pečeme na cca 170°C asi 1 a půl hodiny. Po upečení maso vyndáme stranou a zelí zavaříme strouhaným bramborem a lžící cukru. Jako přílohu podáváme bramb.knedlíky.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Nikča Nikča | 6. ledna 2018 v 17:49 | Reagovat

Ňamka! :-D  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...