Hovězí s houbami...

24. března 2017 v 19:47 |  Hlavní jídla
Potřebujeme:
1 cibuli, olej, zadní hovězí nebo já použila libovou kližku, houby nejlépe sušené, sůl, pepř, plnotučnou hořčici, vývar,masox, hladkou mouku.

Postup:
:Cibulku osmažíme na oleji. Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, obalíme v mouce a zlehka opečeme na cibulce,aby se maso zatáhlo. Zalijeme vývarem, můžeme ještě přidat lžíci hořčice, masox a já přidala i zlehka houbové koření. Necháme vařit a zhruba v polovině času vložíme předem namočené houby klidně i s vodou. Dovaříme než je maso měkké a zahustíme buď tmavou gr.jíškou nebo hladkou moukou v trošce vody.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...