Humrová pomazánka...

9. března 2017 v 11:12 |  Chuťovky
Potřebujeme:
200 g filé
2 mrkve
1 větší cibule
100 g majolky
citronová šťáva
sůl
pepř
veka.
Postup:
Filé uvaříme v osolené vodě společně s očištěnými mrkvemi. Po vychladnutí mrkev nastrouháme, filé a cibuli velmi drobně nasekáme. Vše smícháme, osolíme, opepříme, ochutíme citronovou šťávou. Nakonec vmícháme majolku a dáme vychladit.
Pomazánka je výborná na opečených toastech z veky, které můžeme ozdobit kousky ledového salátu nebo proužky zelené papriky. Dá se samozřejmě jíst i na čerstvém chlebu. Je velmi lehká, chutná a stravitelná.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...