Jablkovo-pomerančový džem...

27. února 2018 v 19:13 |  Ostatní
Potřebujeme:
700 g oloupaných jablek
2 velké pomeranče
2 citrony
1 lžička kyseliny citronové
1 Gelfix 1:1
1 kg cukru
6 lžic rumu nebo koňaku

Postup:
Jablka a pomeranče nakrájíme na kostky do kastrolu. Přidáme kyselinu, šťávu z citronů a gelfix. Povaříme, pak přidáme cukr a vaříme asi 8 minut. Rozmixujeme, přidáme rum ahorké plníme do sklenic. Postavíme na víčko.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...