Broskvový džem...

10. března 2018 v 21:28 |  Ostatní
Potřebujeme:
1kg zralých broskví, 300g cukru, špetku mletého hřebíčku a muškátového oříšku, strouhaná kůra z jednoho citronu.

Postup:
Troubu předehřát na 220°C. Broskve oloupat, bez pecek, na pekáč, přiklopit a dusit do měkka asi 25 minut. Vyndat z trouby, rozmačkat, promíchat s cukrem, kořením, kůrou. Přiklopit a znova péct 25 minut. Rozmixovat, plnit do sklenic a postavit na víčko.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...