Jahodový sirup...

10. března 2018 v 20:47 |  Ostatní
Potřebujeme:
1 kg jahod, 10g kyseliny citronové, 1kg cukru krupice, (+ 3 celé skořice,1 hrst čerstvých bylinek)

Postup:
Jahody omýt, odštopkovat, rozmixovat. Smíchat s cukrem,popřípadě se skořicí a bylinkami (máta nebo bazalka). Necháme 2-3 dny v temnu a chladu stát. Po té přecedit přes gázu do hrnce. Přidát kyselinu, zahřát na bod varu a ještě horký plníme do sklenic. Skladovat v chladu. Podobně můžeme zpracovat i jiné bob.ovoce.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...