Papriková marmeláda ostrá...

10. března 2018 v 21:07 |  Ostatní
Potřebujeme:
200g chilli papriček červených,
600g paprik červených, 1kg cukru, 200ml octa, 200ml oleje

Postup:
  1. Chilli a červené papriky důkladně omyjeme a zbavíme je jádřinců. Nakrájíme je na kousky, které dáme do kastrolu spolu s olejem a octem. Necháme asi 1 hodinu odležet.
  2. Pak na mírném plameni vaříme cirka 30 minut. Propasírujeme, nebo umixujeme hodně najemno ponorným nástavcem.
  3. Dáme opět na plotnu, přidáme cukr a za stálého míchání vaříme asi 20 minut. Poté plníme do skleniček, zavíčkujeme a obrátíme dnem nahoru.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...