Třešňová marmeláda...

25. června 2018 v 18:57 |  Zavařování
Potřebujeme:
2kg třešní, 1kg cukru, 2PL kyseliny citronové, 2x Gelfix extra 2:1

Postup:
Omyté třešně vypeckujeme. Povaříme do měkka cca 20minut. Rozmixujeme ponorným mixerem. Můžeme i propasírovat přes cedník. Přidáme cukr smíchaný s Gelfixem a přivedeme k varu. Vaříme asi 3 minuty. Přisypeme kyselinu. Stáhneme z ohně. Odebereme pěnu. Plníme do sklenic a postavíme na víčko.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Děkujeme, že jste navštívili naše stránky...